Upoznajmo se i protegnimo zajedno

Moje ime je Andrea i joga instruktor sam od 2018. godine. Pogledajte moje besplatne online joga časove, kako bi ste me upoznali i osetili atmosferu na mojim časovima. Odaberite čas i protegnimo se zajedno!

Veoma je bitno da u svakom trenutku pratite signale koje Vam šalje Vaše telo, kako bi ste se upoznali sa ograničenjima koja imate u ovom trenutku. Poštujte svoje telo i radite sve u granicama prijatnosti. Dajte vremena svom telu da se privikne na nove izazove i ojača. Ukoliko se pridržavate ovih pravila bićete iznenađeni se tempom svog napretka.

Ukoliko želite da se priključite nekom od časova, prijavite se na neki od časova u sali ili odaberite Individualne online joga časove.

Za početnike preporučujem da krenemo od osnova, od asana. Za njih je idealan Asana paket.

Besplatni online joga časovi Vam pomažu da se upoznate sa osnovama joge, da upoznate osnovne položaje i stavove kao i da savladate osnove meditacije. Časove možete upražnjavati svakodnevno, pošto su besplatni online joga časovi predviđeni da ih rade i potpuni početnici. Pre početka vežbanja, preporučujem Vam da pročitate moj članak o najčešćim predrasudama o jogi kako bi ste stekli kompletniju sliku o tome šta je joga i kako Vam može pomoći u svakodnevnom životu.