Andrea Fürstner - joga instruktor

Dobrodošli na moju stranicu posvećenu jogi, svetu koji odiše mirom, balansom i harmonijom. 💛🧘‍♀️

Moje ime je Andrea Fürstner i ja sam joga instruktor sa dugogodišnjim iskustvom. Moj joga put počeo je 2018. godine kada sam postala joga instruktor. Kroz godine sam se kontinuirano razvijala i usavršavala, postavši operativni trener joge u 2020. godini. U 2022. godini sam proširila svoje znanje i stekla zvanje instruktora Joge hormonalne ravnoteže, sertifikovanog od strane Joga Saveza Srbije.

Moja strast prema jogi mi je omogućila da radim i kao korporativni joga instruktor od 2022. godine, donoseći dobrobiti joge u poslovno okruženje.

Stilovi joge koje praktikujem kao instruktor su Hatha joga i Joga hormonalne ravnoteže. Način na koji sam učila Hatha jogu je spoj dve tradicionalne škole joge: Iyangarove i Biharske škole. Reč Hatha (hatha) dolazi iz sanskrita i sastoji se od glasova HA(M) i THA, gde prvi glas označava princip Sunca, a drugi princip Meseca. Fascinirana sam tim spojem energija Sunca i Meseca.

Časove joge držim u Subotici, u predivnom prostoru Yoga Centra Subotica. Zahvalna sam svim ljudima koji su deo tog centra, jer su mi pružili dragoceno znanje i podršku. Posebno sam zahvalna svom učitelju, koji je prepoznao moj potencijal i podržao moje školovanje.

Verujem da joga može doneti brojne dobrobiti svima nama, kako na fizičkom, tako i na mentalnom i emocionalnom nivou. Zato vas pozivam da se pridružite našoj divnoj joga zajednici i otkrijete svu magiju joge.

Neka je mir u nama i sklad sa okolinom. 🙏