Upoznajmo se i protegnimo zajedno

Moje ime je Andrea i joga instruktor sam od 2018. godine. Pogledajte moje besplatne online joga časove, kako bi ste me upoznali i osetili atmosferu na mojim časovima. Odaberite čas i protegnimo se zajedno!

Veoma je bitno da u svakom trenutku pratite signale koje Vam šalje Vaše telo, kako bi ste se upoznali sa ograničenjima koja imate u ovom trenutku. Poštujte svoje telo i radite sve u granicama prijatnosti. Dajte vremena svom telu da se privikne na nove izazove i ojača. Ukoliko se pridržavate ovih pravila bićete iznenađeni se tempom svog napretka.

Ukoliko želite da se priključite nekom od časova, prijavite se na neki od časova u sali.

Besplatni online joga časovi dostupni na You Tube-u Vam pomažu da se upoznate sa osnovama joge, da upoznate osnovne položaje i stavove kao i da savladate osnove meditacije. Časove možete upražnjavati svakodnevno, pošto su besplatni online joga časovi predviđeni da ih rade i potpuni početnici. Pre početka vežbanja, preporučujem Vam da pročitate članak o najčešćim predrasudama o jogi kako bi ste stekli kompletniju sliku o tome šta je joga i kako Vam može pomoći u svakodnevnom životu.