Umerena Hatha joga

Umerena joga je za one koji već pomalo poznaju asane (položaje). Intenzitet i težina časa je srednjeg nivoa. Ukoliko ste već vežbali pilates ili ste fizički aktivna osoba, ovaj nivo časa je pravi izbor za Vas. Na ovom nivou radimo vežbe za jačanje tela, razvijamo ravnotežu i povećavamo obim pokreta istezanjem mišića i tetiva. Na kraju časa radimo vežbe disanja i meditaciju. Rezultat je osećaj blaženstva, unutrašnjeg mira, opuštenosti, svežine i relaksacije.

Za prisustvovanje času umerene joge je od velikog značaja da prijavite instruktoru ukoliko imate zdravstvenih tegoba poput: visokog pritiska, povreda kolena, diskus hernije i sličnog.

Mesto i vreme održavanja

Časovi umerene Hatha joge se održavaju u prostorijama Yoga Centra Subotica, u ulici Cara Lazara 17. Prostorije su prozračne, prijatne i čiste. Nalaze se na prvom spratu. Ulica je mirna i pogodna za održavanje časova. Ulaz u objekat je iz dvorišta i vežbači čekaju na završetak prethodnog časa ispred kapije Yoga centra. Nije potrebno zvoniti, kako ne bi ometali prethodnu grupu. Instruktor svaku grupu posebno pušta u prostorije. Mesta za vežbače ima dovoljno i vodi se računa o merama zaštite. Svlačionice za muškarce i žene su odvojene. Između grupa se obavezno vrši provetravanje i dezinfekcija.

Časovi umerene Hatha joge se održavaju u sledećim terminima:

  • ponedeljak – 18:30 – 20:00h;
  • sreda – 18:30 – 20:00h;

Zakazivanje je obavezno.